U bevindt zich op:Nieuws

Verhuizing JGZ-locatie in Gulpen

17 oktober 2023

De JGZ-locatie is verhuisd naar een nieuwe, gemoderniseerde locatie.

De huidige locatie van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) aan de Willem Vliegenstraat 19- 21 in Gulpen is verhuisd naar een nieuwe gemoderniseerde locatie aan de Looierstraat 33 in Gulpen. Vanaf dinsdag 17 oktober 2023 is de nieuwe locatie voor ouders, verzorgers en kinderen van 0 t/m 18 jaar open. De gezinnen die gebruik maken van de JGZ-locatie in Gulpen zijn hier ook per brief over geïnformeerd.

Altijd dichtbij

De JGZ is er voor iedere ouder en verzorger, kind en jongere in Zuid-Limburg. Gedurende de hele jeugd staan we schouder aan schouder naast het kind en gezin en bekijken we samen bij welke groei- en opvoedvragen er ondersteuning nodig is. Met elkaar proberen we gezondheidsproblemen op latere leeftijd te voorkomen, om vervolgens de groep gezonde kinderen in de regio groter te maken. Om dit te bereiken vinden we het meer dan belangrijk om dichtbij het kind en gezin te staan. Binnen de gemeente Gulpen-Wittem realiseren we dit door de nieuwe, moderne locatie in het winkelhart van Gulpen, die laagdrempelig bereikbaar is voor iedere ouder, verzorger en kind.

Nieuwe locatie

Naast de moderne uitstraling is de locatie voorzien van een beweegstimulerende inrichting. Een inrichting die het belang van bewegen uitstraalt, jonge kinderen aanzet tot bewegen en bewustwording creëert bij ouders. Bovendien zijn de ruimtes multifunctioneel waardoor de teams 0-4 en 4-18 gelijktijdig kunnen werken. Daarnaast zijn er voorzieningen beschikbaar om digitale afspraken met ouders, kinderen en ketenpartners te faciliteren.

Nieuw adres

Vanaf 17 oktober 2023 kunnen ouders, verzorgers en kinderen gebruik maken van de nieuwe locatie met het volgende adres: Looierstraat 33, 6271 BA Gulpen.

Vragen

Heeft u vragen over de verhuizing? Of over de groei of opvoeding van uw kind? Kijk op www.ggdzl.nl of neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de Jeugdgezondheidszorg via 088 – 8805044. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30- 12.30 uur en van 13.00-16.30 uur. Op vrijdag van 8.30-12.30 uur.